Joulupuu on rakennettu


Lisää kuvia eiliseltä..Tällä kertaa vaan asiana on joulukuusi, joka saapui meidän olohuoneen nurkkaan ..hmm.. sunnuntaina. Mut näitten kuvien pointti on kyl enemmän tän kolmemetrisen kuusen (meidän olkkarin katto on jossain 4n metrin korkeudella, niin ihan hyvin kyllä mahtuu!) joulukuusikoristeet, kuin se itse kuusi:D

Mä oon vähän epäselvä näis kuvis, joka johtuu siitä että nää kaikki kuvat on otettu sellasella makro-tyyppisellä obektiivilla, jolla pitää ite tarkentaa:) Mä vaihdan aina sen objektiivin jouluks, koska sillä saa korostettua yksityiskohtia, joita jouluna löytyyki aika paljon. Lisäks jos tota objektiivia käyttäis kesällä, niin yli puolet kuvista ois ihan mielettömän epäselviä, koska kesällä liikutaan niin paljon, ettei siinä ehtis mitenkään tarkentaa. Kun taas joulu on rauhan ja levon (ja manuaalitarkennusobjetiivien) aikaa.

Kuten varmasti jo huomasittekin, niin tää kaunis "kulkunen" on mun lempijoulukoriste meidän joulukuusesta:)
(Eikä syynä ole edes sen kaksmielinen kauneus:D!)


ps Toivottavasti meijän tän vuoden kuuselle ei käy niin kuin viime vuotiselle:

(Ei sitä kuusta tarvinnu kun vähän hipasta, niin tuli kuusenalunen ihan vihreeksi tippuneista neulasista:D)

Tai vielä pahempaa - onneks me ei pistetty kuusta tällä kertaa roikkumaan väärinpäin katosta, niin kuin tehtii kaksi vuotta sitten:

(Sillon toi vaikutti tosi huvittavalta ja nerokkaalta ajatukselta, mutta näin jälkeen päin ajateltuna toi oli aika.. raakaa:D. Mutta sinä vuona ei ainakaan valehdeltu kun laulettiin sitä yhtä laulua, jossa "tanssitaan joulukuusen alla", koska sitähän me oikeesti tehtiin:D!)

Okei jos nyt riittäis nää kuusijutut:D
Hauskaa joulua teille ihanaiset!

2 kommenttia:

  1. Hahahah ihan paras toi väärinpäin oleva joulukuusi, oliks se koko joulun noin? :D

    VastaaPoista
  2. Joo:D joulupukki vähä ihmetteli ku tuli käymään! :D

    VastaaPoista