Soulsistas syksyn ihmemaassa


Ei meillä alunperin ees ollu tarkotus mennä kuvailemaan,
mutta kun Elsi sanoi täällä ollessaan tarvitsevansa uuden profiilikuvan ja mä olin just pari päivää sit löytäny yhen ihanan kuvailupaikan, nii sit päätettiin lähtee samantien kuvailee! Oli kyl hurjan ihanaa<3

(Me tunnetaan Elsin kaa siitä toisemme, että Elsi oli mun isosena mun riparilla:))

Oli muutenki huippu viikonloppu, eikä se oo vielä loppunutkaan! Tähän mennessä mun posket on kipeet liiasta nauramisesta, silmät väsyneet nyyhkyleffan aikana itkemisestä ja valvomisesta ja korvat väsyneet ihanien luottamuksellisten juttujen kuuntelemisesta. (Ja ens yönä sama rumba Annin kanssa hahha!)Niin kuin huomaatte, mun kuvien muokkaustapaan on puhaltanu uusia tuulia! Elsi nääs paljasti salaisuutensa ja kertoi mulle tosi hyvän sivuston, jossa voi muokata tosi kätevästi kuvai ilmaseks:)


Huomattiin Elsin kaa, että meillähän on ihan sikana yhteistä! Molemmat ollaan taiteellisia, ollaan käyty sama ripari, ollaan ihan outoja, noloja ja persoonallisia:D, ollaan ihan leffafriikkejä, ollaan asuttu ulkomailla 9-vuotiaaseen saakka, tykätään käydä kirppareille ja meil on samanlainen musiikkimaku (oih, Angus&Julia Stone, Norah Jones, Mumfors and sons jne <3).
more coming tomorrow...

5 kommenttia:

 1. ooi kuulostaa ihanalta ja sulosia tyttöjä!

  VastaaPoista
 2. Haha ette vissiin paljasta sitä salaisuutta? :D Kiinnostaisi tietää, mistä muokkausjutusta on kyse.

  http://enninkengissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ehkä mä voin sulle paljastaa, ku erikseen kysyit;)
   ---> http://www.picmonkey.com/
   ollos hyvä! hahha

   Poista