Chinatown


Pari räpsyä New Yorkista! Yhtenä päivänä käytiin Chinatownissa, ja kun sinne astui niin tuntui ihan siltä ku ois oikeesti Kiinassa. Kaduilla kulki kiinalaisia, ravintoloitten työntekijät oli kiinalaisia, ravintoloissa tarjoiltiin vaan kiinalaista ruokaa, mainoskyltit oli kiinaksi, ihmiset puhui kiinaa, kiina siellä, kiina täällä, kiina kaikkialla!Siel oli kunnon katumarkkinameiningit!Pinkkipää!

New Yorkis törmäs aika usein noihin 24 h parkkipaikkoihin, joissa noi autot parkkeerattiin telineitten varassa toistensa päälle. mä en vieläkään tajuu miten ne autot laitettiin sinne ja miten ne saa autonsa pois sieltä?
Mustekalaa, nam! ;)
Kysyttiin yheltä mieheltä mistä sais parhaita dumkinseja, jotka on siis sellasta kiinalaista ruokaa:) Se suositteli meille tätä paikkaa johon me ollaan menossa tässä kuvassa (:D) ja se oli tosiaan hinta-laatu -suhteeltaan reissun paras ruokapaikka! Neljän nälkäisen masun täyttäminen veloitti meiltä yhteensä vaan 10 dollaria :o


Käytiin myös tällasessa kahvilassa, josta valittiin sit ulkonäön mukaan vitriinistä jotain leivonnaisia, koska meil ei ollu mitään käryy mitä ne oli:D Äiti valitsiki jonku kökäreen, joka osoittautui iha sikapahaks hahha:DMistä lie mönjästä seki tehty.. Oli myös hauskaa olla kuppilan ainoot turistit siel kaikkien paikallisten kiinalaisten keskellä! :D

21.2.2013
walking around Chinatown, New York

4 kommenttia:

 1. B E A U T I F U L :)

  xx Dakota @ http://dakotad.com

  VastaaPoista
 2. myöki törmättii melkee kokoajan noihi jännii parkkipaikkoihi ku käytii nykis. mut tosi kivoi kuvii ja siul on muuteki ihana blogi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ne oli aika weirdoja:D kiitos paljon ja anteeks ku vastasin näin myöhään sun kommenttiin! :)

   Poista