nudistiuinti sateessa


mansikoitten poimimisen sijaan lähdin naku-uinnille sateeseen
nyt istun peiton alla kaulahuivi kaulassa ja kaks neuletta päällä, ja silti on kylmä
kuuntelen rauahallista syksymusiikkia ja unelmoin kuumasta kaakaosta


2 kommenttia:

 1. Ihana blogi ja ihanan luonnollinen tyttö! :) En tiedä käytkö yleensäkään kiertelemässä kirpputoreja, mut mie oon menossa hyvän ystävän kanssa helsinkiin ja ajattelin nyt kysyä, että sattuisiks sie tietämään pari sellasta käymisenarvosta kirpputoria helsingissä? Valtterihan oli tunnetusti parhaimpia, mut se meni lopettamaan.. Kiitos tositosi paljon jos osaat auttaa! p.s. Hyvät jatkot, jatka samaan malliin blogin kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon! <3
   mä oon tosi otettu että sä kysyit multa kirppareista vaikka mä en oikeestaan tiiä (vielä) helsingin kirppareista hirveen paljoo ku en oo ehtiny koluu niit viel läpi, MUTTA mä oon käyny joskus aiemmin fidassa, uffilla ja kaivarin kanuunassa. kaks ekaa on siit hyvii et rahat menee hyväntekeväisyyteen mut toisaalt ne on sit hiukan kalliimpii ja sielt oikee löydy mitää, mut kantsii tsekata ne jos haluu! ja kaivarin kanuuna on mun mielest enemmä sellane antiikki-kauppa tai sellai et mä en ainakaa löytäny sielt oikee mitää ku kävin siel joskus pari vuot sitte:D
   anyway mä oon käyny turussa pelastusarmeijan kirpparilla ja se oli ihan superduperhyvä!!! ja niitä on helsingissäki:) eli googlaa vaik et "pelastusarmeija kirpputorit" nii sä löydät varmaa jonku nettisivun jossa näkyy kaikki suomen eli myös helsingin sellaset kirpparit:)
   mä oon nyt kännykällä ni en pysty linkkaa sulle ite sitä sivustoo:(
   kiitos paljon ja hyvää helsingin reissua sulle:)!

   Poista