kirkas
6 kommenttia:

 1. Totta turiset tyttö! Ihmisiä on niin hauska tutkia, eniten pidän kun niiden tukkaa sa pyöritellä tai silitellä. Myös niiden ominaistuoksun tutkiminen ja etsiminen heidän omista tavaroistaan on aivan ihanaa! (:

  VastaaPoista
 2. sinä ihana taas täällä! joo, toi tuoksu on ehkä paras ominaisuus mitä ihmisillä voi olla. joillain ihmisillä ei oikeen oo mitään ominaistuoksuu, mut joillain toisilla tunnistaa heti pienelläki nuuhkasulla jostain vaatteesta että kenelle se kuuluu! jännäää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että tuoksu on paras ominaisuus! Sitten aina miettii omaa tuoksua, kun sitä ei huomaa. Mutta sitten kun tulee kotii ja varsinkin omaan huoneeseen, jonkun pitkän reissun jälkeen tunnistaa sen oman tuoksun. Ja sitten se taas katoaa unholaan..

   Poista
  2. hajumaailma on niin mysteerinen!
   mä oon aina toivonu että joku keksis vielä laitteen, jolla sais tallennettua tuoksuja. keväällä vois kaappasta purkkiin juuri ensimmäiset nuppunsa avanneiden kukkien tuoksun, kesällä vois tallentaa kesäisen sateen tuoksun, lomamatkalla suolasen meren ja hiekkarannan tuoksun ja sitten talvella vois aina haistella niitä ja unelmoida eri vuodenajoista. mulla tulee itellä myös jonkun verran muistoja mieleen tuoksuista.

   Poista
 3. Oh what a gorgeous light! Thank you <3 :)

  VastaaPoista